Vedeta zilei – Emilia Clarke, din „Game of Thrones”, la un pas de moarte

0
72

Actriţa Emilia Clarke, cu­noscută pentru rolul lui Daenerys Targaryen din serialul „Game of Thrones/ Urzeala Tro­- nurilor”, a declarat că a su­ferit un ane­vrism cerebral aproape fatal la 24 de ani şi a fost operată de mai multe ori pe creier, relatează mirror.co.uk.
Problemele au apărut după înche­ierea filmărilor pentru primul sezon al producţiei. Clarke, în prezent în vârstă de 32 de ani, a declarat că se afla într-o sală de gimnastică şi a simţit o durere de cap foarte mare, după care a leşinat şi a fost dusă la spital. Actriţa a fost ope­rată pe creier şi a petrecut câteva zile la terapie intensivă.
Actriţa a explicat, într-un interviu: „Diagnosticul a fost rapid şi de rău augur: hemoragie subarahnoidiană, un atac vascular potenţial fatal, cauzat de sângerări în spaţiul care înconjoară cre­ierul. Am avut un anevrism, o ruptură de arteră”, a povestit Clarke.
Emilia a susţinut că, după ce a ieşit de la terapie intensivă, a avut tulbu­rări de memorie şi de comunicare.
Actriţa a mai trecut printr-o oprerație în 2013, care a eşuat şi i-a pro­vocat o hemo­ragie cerebrală aproape fatală. Ea a fost supusă unei a treia operaţii chirurgicale, în timpul căreia i s-a implantat şi o placă de titan şi care i-a lăsat o cicatrice imensă. Ulterior, actriţa s-a recupe­rat complet.
Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.