Vedeta zilei: Filmul despre viaţa lui David Bowie, plin de controverse: «Era un ciudat afon»

0
116

Viaţa cântăreţului David Bowie a fost una la fel de interesantă şi plină de intrigi precum muzica bizară pe care a compus-o în timpul celor peste 40 de ani de carieră. Personalitatea came­leonică pe care o reflecta în ţinutele controversate pe care le schimba, dar şi răspunsurile controversate oferite în timpul interviurilor l-au transformat într-o persoană ingrată pentru unii şi într-un idol pentru alţii.
La începutul carierei sale, David a fost etichetat de către televiziunea naţională britanică ca fiind un amator, complet afon. În plus, artistul venerat de sute de mii de persoane de pe întreg mapamondul se temea teribil să nu înnebunească şi să sfârşească prin a se sinucide, asemenea fratelui său vitreg. Aceste informaţii şi multe alte amănunte din viaţa omului şi artistului David Bowie vor apărea în filmul documentar Fnding Fame, care va fi lansat în data de 9 fe­bruarie în Mare Britanie, urmând să fie disponibil şi în România în decursul a câtorva săptămâni.
Documentarul dezvăluie faptul că îndrăgitul artist a dorit întotdea­una să se bucure de atenţia şi iubirea exclusivă a mamei sale, o femeie rece, care întâmpina mari dificultăţi în exprimarea sentimentelor. Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.