Vedeta zilei – Gabriela Cristea a născut o fetiţă

0
119

Gabriela Cristea încheie săptămâna în formulă mărită. Prezentatoarea tv a născut ieri o fetiţă, bebeluşul fiind al doilea copil al vedetei. Operaţia de ce­za­riană, pentru care a avut indicaţie de la medic, a decurs fără probleme.
Gabriela Cristea a născut duminică o fetiţă perfect sănătoasă, la un spital privat din Capitală. Vedeta nu a născut la termen, ci cu două săptămâni mai devreme, fiind în pericol de ruptură ute­rină. Prezentatoarea emisiunii „Te iu­besc de nu te vezi”, pe care o prezin­tă la Antena Stars, mărturisea recent că se teme pentru momentul naşterii după toate cele întâmplate cu Andreea Bălan.
„Am dormit ca peştele pe uscat în seara în care am aflat ce s-a întâmplat cu Andreea. Am luat şi o valeriană, pentru că nu reuşeam să mă liniştesc. Recunosc că m-am speriat. Eu mă apropiam mai degrabă de profilul femeii care ar putea să păţească ce i s-a întâmplat ei. Eu am mai puţin de doi ani între operaţii, un an şi cinci luni are Vic­toria, deci tot atât a trecut şi de la cezariană. Eu am fost avertizată asupra acestei situaţii, de ruptură ute­rină”, po­ves­tea recent Gabriela Cris­tea într-un interviu.
Click

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.