Vedeta zilei – Shakira, pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania

0
176

Starul muzicii pop Shakira, care a fost pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania, datorând statului peste 14,5 milioane de euro, a fost convocată la un tribunal din Barcelona pe 12 iunie, potrivit Mediafax.
Shakira a fost pusă sub acuzare pentru fraudă fiscală în Spania, iar Pro­curatura din Madrid informa într-un comunicat remis presei în decembrie că aceasta datorează statului iberic peste 14,5 milioane de euro.
Procuratura mai informa că suma este datorată pentru o perioadă de trei ani în care aceasta a locuit în nord-estul Cataloniei.
Avocaţii artistei spun însă că mare parte din câştigurile acesteia au pro­venit, până în 2014, din turnee internaţionale şi că aceasta a locuit în Spania mai puţin de şase luni pe an, condiţia impusă de autorităţi pentru a deveni rezident fiscal în această ţară.
Cântăreaţa columbiană de 42 de ani este cea mai recentă vedetă acuzată de fraudă în Spa­nia, după fotba­liştii Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo.
De-a lungul carie­rei, Shakira a primit numeroase distinc­ţii, printre care două premii Grammy şi 13 Latin Grammy, şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.