Vedeta zilei – Victoria Beckham spune că suferă de dislexie, iar copiii ei au semnele aceleiaşi boli

0
70

Creatoarea de modă britanică Victoria Beckham a declarat că s-a autodiagnosticat cu dislexie – o deficienţă de învăţare care împiedică dezvoltarea capacităţii de a citi -, dar şi că cei patru copii ai săi suferă de aceeaşi boală, într-un interviu pentru Financial Times.
Designerul, fostă membră a trupei Spice Girls, a mai declarat pentru Financial Times că cei patru copii ai săi şi ai fostului fotbalist David Beckham sunt mai degrabă pasionaţi de aspecte creative şi de sporturi decât de domeniile academice. Potrivit acesteia, Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, este pasionat de fotografie, Romeo, care are 16 ani, se antrenează să devină jucător de tenis, Cruz, în vârstă de 14 ani, adoră să cânte, iar Harper, în vârstă de 7 ani, „este foarte băieţoasă”.
Dislexia este o tulburare nervoasă constând în dificulta­tea de a citi şi de a înţelege ceea ce se citeşte, care nu afectează însă capacităţile in­telectuale ale unei persoane.
Victoria a mai spus că cei trei fii ai cuplului şi-au abandonat ambiţiile de a deveni fotbalişti, de teamă că îşi vor dezamăgi ce­lebrul tată. Aceasta a acceptat deciziile fiilor săi.
Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.