Vedeta zilei – Will Smith nu a băut alcool timp de zece ani

0
63

Actorul Will Smith a declarat că nu a băut alcool timp de zece ani, deoarece a dorit să-şi păstreze corpul într-o stare sănătoasă, relatează contactmusic.com.
Starul american, în vârstă de 50 de ani, a spus că a recurs la acest gest în primii ani de carieră, când încerca să îşi facă un nume la Hollywood. Actorul a făcut declaraţia într-o emisiune a sa de pe Facebook Watch, „The Bucket List”.
El a spus, în timp se pregătea să participe la un semi-maraton în Cuba, că, în prezent, dintre toate lucrurile de pe lista lui de dorinţe de îndeplinit, corpul său este cel de care este cel mai îngrijorat, fiindcă nu se simţea complet în stare să alerge aproape 21 de kilometri. Acesta a continuat spunând că ideea ca el să „nu se simtă în formă” i se pare a fi nouă, deoarece în timpul perioadei de ascensiune din lumea filmului era „extrem de disciplinat”.
Actorul a reuşit să termine cursa în două ore şi jumătate, dar spune că, în urmă cu zece ani, s-ar fi simţit „jenat” de rezultat.
Actorul a mai recunoscut că, deşi în trecut se concentra asu-pra presiunii de a fi „cel mai mare star de cinema din lu­me”, el nu mai simte în pre­zent nici o constrângere şi că asta îl face mult mai fe­ricit. Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.