Vedeta zilei – Zina Dumitrescu a murit. Creatoarea de modă era internată de 7 ani la azil

0
162

Lumea modei este în doliu! Zina Dumitrescu a murit ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, vestea şocându-i pe toţi cei care au apeciat-o pe celebra creatoare de modă. „Mama Zina” a murit la vârsta de 82 de ani, iar în ultima perioadă parcă şi-a dorit să-şi găsească liniştea mai repede. Asta pentru că, aşa cum surse medicale au povestit pentru Click!, „doamna modei româneşti” a refuzat să mai lupte pentru viaţă. „Săptămâna trecută, la azilul din Gher­mă­- neşti a fost chemată Ambulanţa. Zina Dumitrescu a refuzat internarea, deşi starea ei de sănătate era vizibil alte­rată, refuza să mai mănânce şi să mai comunice cu cei din jur”, au declarat surse medicale pentru Click!
Anunţul trist a fost confirmat de Ioan Cassian, directorul azilului unde creatoarea se afla internată de 7 ani. „De două zile stătea în cameră. Era abătută şi a refuzat să mai mănânce. Am întrebat-o chiar şi astăzi (n.r. ieri), îna­inte să se stingă, dacă este bine. Ea a spus că este în regulă. Niciodată nu se plângea. Noi ştiam că starea ei se degradase”.
De când locuia la azil, Zina a trăit cu marele regret că a fost abadonată de unicul său fiu, Cătălin Negreanu, dar a fost alinată de foştii elevi pe care i-a făcut vedete: Valentina Pelinel, Cătălin Botezatu, Dana Săvuică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.