Veselie la Grădiniţa P.P.13

0
176

Ziua de miercuri, 8 iunie 2016, a fost o zi specială şi de neuitat pentru prichindeii de la Grădiniţa P.P. 13 Arad. Este o tradiţie, să li se organizeze copiilor din această unitate, o petrecere de Ziua copilului(chiar cu întârziere), micuţii să aibă o zi de sărbătoare numai a lor.

Timp de patru ore, micuţii au avut parte de jocuri interactive, concursuri, demonstraţii de dans, modelaj de baloane, cântece, voie bună în superba curte interioară a grădiniţei, locul de joacă preferat al tuturor copiilor. Micuţii au fost antrenaţi de o trupă de animatori, Smiley care au venit însoţiţi de „Minion” o mascotă preferată de copii. Televiziunea Arad a fost prezentă la petrecere, iar cei mai curajoşi au acordat interviuri.

În curtea grădiniţei a fost amplasat un bufet suedez cu multe feluri de prăjituri, fursecuri, dulciuri de toate felurile, multe fructe, sucuri naturale.

O petrecere care se respectă nu se poate termina decât cu un picnic în curte.

Pentru buna desfăşurare a activităţilor din această zi frumoasă a contribuit întreaga echipă: copiii, personal didactic, didactic-auxiliar şi nedidactic. Implicarea personalului grădiniţei a fost una exemplară, care cu răbdare şi dăruire au pregătit copiilor un maraton al veseliei.

Au fost clipe minunate în care îngerii cu suflet de copil au umplut curtea grădiniţei de cântece şi voie bună. A fost o sărbătoare a copilăriei, o manifestare a dragostei pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.