Victorie amicală pe Bega: ASU Poli Timișoara – Șoimii Pâncota 1-2 (0-1)

0
100

soimipoliCum oboseala acumulată în săptămânile de acumulări e tot mai redusă, echipa lui Ionuț Popa începe să-și dea drumul la joc. Pâncotanii s-au impus la Timi­șoara, în fața divizionarei a treia ASU, la capătul unui meci destul de bun, în care s-au văzut destule automatisme. Fazele de gol, dar și celelalte create la buturile adverse, au fost frumos lucrate, vești bune venind și de la senegalezul Ousmane, care a făcut o a doua repriză bună ca „vârf” împins.
După ce Issa a fost blocat de Fișteag, Oprea a deschis tabela cu un lob de efect, pasa decisivă aparținându-i lui Cuedan. Jocul bun al „șoimilor” a continuat, gazdele având mari dificultăți să construiască în jumătatea de teren adversă, în timp ce Pirtea, Oprea sau Leucuța au purtat contraatacuri tăioase.
În partea secundă, pe teren și-a făcut apariția și Ousmane Gueye, iar după numai 3 minute i-a pus mingea  pe cap lui Oprea, însă mij­locașul împrumutat de la Jimbolia a finalizat imprecis. Golul de 0-2 a căzut în minutul 68. Gâlcă a executat bine o lovitură liberă și Issa a marcat cu capul. Pe final, profitând de intrarea pe teren a juniorilor pâncotani, gazdele au redus din dezavantaj prin Vucea.
Singura notă negativă a amicalului de ieri dimineață de pe gazonul „billiard” de pe „Știința” a fost accidentarea lui Pirtea. Din câte se pare, talentatul junior s-a ales cu o entorsă la gleznă și va trebui să stea pe bară câteva zile bune.
„Sunt mulțumit că am făcut un antrenament în condiții tropicale, cu teren bun, cu un adversar bun. M-a nemulțumit jocul echipei, mai ales în echipa a doua, când am introdus jucători tineri sub 18 ani. Nu sunt mulțumit de aportul unora, mai sunt câteva săptămâni, mai sper să aducem 1-2 jucători ca să nu avem probleme. Săptămâna aceasta s-a votat bugetul echipei, Primăria Pâncotei a reușit acest lucru, sper ca în curând cele 3-4 luni în care jucătorii nu au primit salariile să se rezolve. Noi am încercat să nu facem greva muncitorilor, dar jucătorii au probleme, rate, au nevoie de bani. ASU Poli e o echipă bună, care are condiții, sper să facă o figură frumoasă”, a spus Ionuț Popa la finalul confruntării cu echipa emblemă a județului în care e născut.
Formații: Fișteag – Contescu, Gălan, Bilia, Damian – M. Stancu – Birău, Giuricici, M. Marin, Ghinescu – Budur. Au mai jucat: Feraru, Aldea, Ugocian, Taub, Bădăuță, Tulcan, Rebenciuc, Vucea, Țugui, D. Codrea, A. Niță și Rus.
Pâncota:  Sălăjan (46 Bordea) – Doda (75 Dan), Pascariu (70 Ianc), Rusu (46 Dubeștean), Siminic – Issa (78 Costa), Fuchs (46 Pavel) – Oprea (68 Leucuța), Cuedan (62 Gâlcă), Pirtea (64 Leucuța) – A. Leucuța (46 Ousmane).
Arbitru: Flavius Roșu (Timișoara)
Sâmbătă dimineața, „șoimii” îi găzduiesc în Podgorie pe sebișenii lui Călin Cojocaru într-un nou meci de verificare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.