Voluntarii GAIA au realizat un arbore urban decorativ

0
127

foto proiect urban decorativ

Comunicat de presă

17  iulie 2014

Voluntarii din cadrul proiectului GAIA, finantat prin Programul Tineret în Acțiune – Serviciul European de Voluntariat, coninuă să inițieze proiecte în sprijinul comunității locale. Una din componentele acestui proiect o constituie protejarea mediului înconjurător. În acest sens, un grup de voluntari au realizat în municipiul Arad  un arbore urban decorativ format  din PET-uri.

Prin acest demers, voluntarii au astfel ocazia să interacționeze și să colaboreze cu reprezentanții comunității locale și să îmbunătățească mediul urban și spațiile publice. Eforturile lor vor contribui la dezvoltarea urbană și la stabilirea de bune practici pentru comunitatea locală. Puterea exemplului lor va oferi un mare impact a activitaților proiectului în cadrul comunităților în care se vor desfășura.
Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.