Zeci de cazuri de gripă, confirmate la Arad

0
1177

Ca urmare a informațiilor apărute în mass-media, referitoare la numărul cazurilor de gripă înregistrate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, conducerea instituției face următoarele precizări:

La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, începând cu data de 29 decembrie și până astăzi 30 ianuarie, au existat suspiciuni de gripă în cazul a 32 de persoane. Dintre acestea, la 21, Institutul Cantacuzino a confirmat existența virsului gripal, la șase pacienți rezultatul a venit negativ, iar pentru alte cinci cazuri se așteaptă rezultatul de la Institut. Medicația antivirală a fost instituită încă de la momentul suspiciunii.

De asemenea, la această dată șapte persoane sunt încă internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad iar cinci persoane au decedat (una la spitalul din Timișoara).

Menționăm faptul că Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a transmis și transmite, în timp real, către Direcția de Sănătate Publică Arad, toate informațiile referitoare la cazurile sau suspiciunile de gripă, conform metodologiei în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.