Zeci de reprezentanţi de firme au participat la întâlnirea organizată în cadrul Zilelor Culturii Austriece

0
142

Zeci de reprezentanţi de firme cu capital austriac au participat la întâlnirea de afaceri organizată în cadrul Zilelor Culturii Austriece la Arad. Evenimentul a urmărit stimularea colaborărilor economice.

Agenţia economică a Landului Austria Inferioară, ecoplus Internaţional România, reprezentată prin Daniel Marcu, împreună cu Secţia Comercială a Ambasadei Austriei reprezentată prin consilierul comercial Dl Rudolf Lukavsky la Bucureşti şi cu  consulul onorific al Austriei la Timişoara, Vasile Onofrei au organizat marti, 10 noiembrie 2015 o nouă ediţie a evenimentului Austrian Business Circle.

La eveniment a participat Adrian Ţolea, preşedintele interimar Consiliului Judeţean Arad şi Tiberiu Ciul, directorul Camerei de Comerţ Arad.

La acest eveniment de networking au participat peste 50 de firme din Austria, firme romanesti cu capital austriac si firme din Romania care doresc sa dezvolte o relatie de afaceri cu firme austriece.

 „Ne bucurăm că suntem o piesă importantă în ceea ce priveste dezvoltarea în continuare a relaţiilor dintre Austria şi România, prin sprijinirea inteprinzătorilor din Austria Inferioară de a-şi găsi în România un partener de afaceri, dar şi a companiilor româneşti în demersul lor de a-si gasi furnizori din Austria“, a declarat Daniel Marcu, cel care conduce Agenţia economică a Guvernului Landului Austria Inferioară în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.