Ziua în care Irimia s-a simțit din nou tânăr: Cetate Săvârșin – CS Dorobanți 1-0

0
125

Două dintre formațiile cu cea mai ridicată medie de vârstă și-au dat întâlnire în comuna regală a județului nostru. Foste colege  în Seria A a Ligii a V-a își cam știau secretele, doar că întăririle Săvârși­nului aveau să facă diferența.
Flavius Pavel a fost respon­sabil cu golul din minutul 50, prin-tr-un lob de efect de la 17 metri, în timp ce Cristian Irimia a pus lacăt pe poarta sa. Iar atunci când a fost depășit, bara l-a salvat, iar unul dintre asistenți a anulat un gol al oaspeților pe motiv de offside.
Povestea succintă a partidei a spus-o, în stilu-i caracteristic, experimentatul goal-keeper al Săvâr-șinului. „În primul rând, m-am simțit din nou tânăr avându-l în față pe Emil Szabo, care încă apără și la 57 de ani. Merită res­pectul tuturor, mai ales că a rămas, din câte văd, unul dintre cei mai buni portari din Liga
a IV-a. A scos și ieri destule mingi grele, dar și colegii lui Emil m-au tăvălit serios. A fost un meci deschis, cu destule ocazii de-o parte și de cealaltă, se putea întâmpla orice. Dar, nu cred că am furat nimic câștigând cele trei puncte. Victoria e cu atât mai prețioasă cu cât e prima obținută pe teren propriu, în fața susținătorilor noștri, care au format și o mică galerie, așa cum îmi place mie. Au fost peste 100 de oameni la meci, de 20 de ori mai mulți decât etapa trecută la Ineu. Păi noi, pe când eram în Liga a II-a, aveam 50 de spectatori doar la antrenamente, iar sâmbăta trecută au fost doar 5 oameni la un meci al echipei din Ineu. Foarte trist pentru orașul meu natal”, a menționat Irimia, ajuns la 42 de ani.
Formații:
Săvârșin: Irimia – Mihăilă, Al. Drăgan, Căliman, S. Cotuna (60 Benescu, 80 Dumitrescu) – Marc, Ursulescu, Silviu Iștoc, Neamț – Oprea (82 Nicola), Fl. Pavel (90 I. Drăgan).
Dorobanți: E. Szabo –  R. Lăsculescu, Ando, Pistrui, R. Szabo –  Varga, Nadiu (71 Ciubăncan), Georgiu, D. Lăsculescu – D. Don (64 Szoke), Apostol.
Arbitri: Cristian Coroban – Zolatn Nagy, Sebastian Tomuța. Observatori AJF: Gabor Biro jr., Eugen Roșu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.