Ziua satului Sederhat – un spectacol de suflet pentru sufletele fiilor satului

0
175

Primăria Oraşului Pecica şi Consiliul Local orăşenesc au organizat la Sederhat cea de a şaptea ediţie a Zilei satului care poartă acelaşi nume. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 30 iulie, a beneficiat de o organizare ireproşabilă şi
s-a bucurat de o prezenţă masivă a locuitorilor satului şi nu numai.
Programul propus de autorităţile organizatoare a fost „plin” şi divers. Prima manifestare s-a petrecut la orele 18,00, în biserica satului, şi a constat într-o slujbă festivă. Deschiderea oficială a sărbătorii satului avea să se petreacă la orele 18,40, cu un foarte frumos spectacol oferit de copiii din Sederhat. Până seara târziu au mai evoluat, spre bucuria şi încântarea asistenţei, copiii Grădiniţei P.N. 1 Pecica, grupa Kis Boglárka a formaţiei Búzavirág din Pecica, grupa Nagy Boglárka a formaţiei Búzavirág din Pecica, formaţia Datini arădene, formaţia Aranykalász din Pecica, ansamblul Păstrătorii  tradiţiei din Pecica şi o foarte interesantă formaţie de dansatori cu o demonstraţie de zumba.
Respectându-se vechi tradiţii ţărăneşti, Ziua Sederhatului s-a încheiat cu un foarte frumos bal stradal la care muzica a fost asigurată de formaţia Atmosphere  Band, ultimul moment înaintea plecării tuturor spre case fiind un frumos spectacol de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.