50 Cent şi-a vândut o casă cu 21 de dormitoare, piscină, cazino și heliport pentru a dona banii

0
63

Rapperul american 50 Cent şi-a vândut casa din statul american Connecticut, pentru trei milioane de dolari, şi va dona suma încasată organizaţiei sale caritabile, G-Unity Foundation, relatează Mediafax.
Proprietatea a fost cumpărată de rapper în anul 2007, pentru suma de 18,5 milioane de dolari. Casa are o suprafaţă de 4.645,152 de metri pătraţi şi dispune de facilităţi precum 21 de dormitoare, 25 de băi, 9 bucătării, o piscină interioară, un cazino, spaţiu de aterizare pentru elicoptere şi un heleşteu.
Surse apropiate artistului, citate de TMZ, susţin că acesta va dona toţi banii fundaţiei sale, G-Unity Foundation. Aceas­ta are ca scop îmbunăţirea vieţii pentru comunităţile sărace şi dezavantajate din Statele Unite ale Americii.
Rapperul 50 Cent, în vârstă de 43 de ani, al cărui nume real este Curtis Jackson III, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut „Get Rich or Die Tryin'”. Acesta s-a vândut în 15 milioane de exem­plare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile. Cel mai recent material de studio al său este „Animal Ambition”, care a fost lansat în 2014.
Cântărețul nu a mai lansat niciun material discografic nou din 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.