Arad, 5 iulie 2024 – Concertele estivale „La Băncute” se întorc în Parcul Central din Arad, oferind localnicilor și turiștilor zece seri de muzică memorabilă în perioada 19 iulie – 17 august 2024. Organizate de Filarmonica Arad, aceste evenimente vor avea loc în serile de vineri și sâmbătă, începând cu ora 20.00.

„La băncuțe” redevine locul de întâlnire pentru iubitorii de muzică, oferindu-le o varietate de programe muzicale. Participanții se pot bucura de cele mai celebre coruri din opere, șansonete și cântece de cabaret, jazz, vals, tango, și chiar muzică pop și rock interpretate în aranjamente clasice.

Evenimentele muzicale vor include audiții cu ansamblurile Filarmonicii Arad, precum și cu invitați extraordinari. Fiecare seară promite să fie un adevărat festin muzical, atrăgând prin diversitatea și accesibilitatea repertoriului.

„Vă așteptăm să reascultați cele mai celebre coruri din opere, să descoperiți partituri de șansonete și cântece de cabaret, să vă bucurați de jazz, vals și tango, și să nu ezitați să ascultați teme de muzică pop sau rock în distribuții clasice,” transmit reprezentanții Filarmonicii Arad.

Așadar  nu ratați aceste seri de vară dedicate muzicii și relaxării în aer liber!

  • Geo Haidu spune:

    De acord, o activitate culturală de excepție care nu trebuie ocolită! Felicitări organizatorilor,

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției