Actorul Chad McQueen, cunoscut mai ales pentru rolul său din primele două filme „Karate Kid”, a încetat din viață la vârsta de 63 de ani. Potrivit unei surse citate de *The Hollywood Reporter*, McQueen a murit miercuri din cauza unei insuficiențe organice, o complicație rezultată în urma unei căzături suferite în 2020, de la care nu și-a revenit niciodată complet.

Chad McQueen, fiul faimosului actor Steve McQueen, s-a născut în Los Angeles în 1960 și și-a început cariera în cinematografie la sfârșitul anilor 1970. Cel mai cunoscut rol al său este cel al lui Dutch, unul dintre personajele antagonice din filmele „Karate Kid” (1984) și „Karate Kid: Momentul adevărului” (1986).

Deși nu a mai apărut în „Karate Kid 3” sau în seria de succes „Cobra Kai”, personajul său, Dutch, este menționat în această serie ca fiind în închisoare.

Copiii săi, Chase și Madison, au transmis un mesaj emoționant: „Călătoria sa remarcabilă ca tată și dragostea sa pentru mama noastră sunt o mărturie a unei vieți pline de iubire. Ne-a transmis pasiunea sa și a bunicului nostru. În aceste momente dificile, vă rugăm să ne respectați intimitatea.”

Pe lângă cariera sa actoricească, Chad McQueen a moștenit și pasiunea tatălui său pentru mașini. A început să concureze la vârsta de 10 ani și, în 2010, a fondat propria companie, McQueen Racing, specializată în construirea de mașini și motociclete de curse.

sursa digi 24

Lasă un răspuns

Recomandările redacției