Conducerea clubului UTA și antrenorul Laszlo Balint au folosit răgazul de două săptămâni din această pauză competițională pentru a dezamorsa starea de tensiune care a erupt public prin declarațiile antrenorului Bătrânei Doamne de după meciul cu Chindia. Cele două părți au discutat nemulțumirile exprimate de tehnician și acesta a confirmat că situația a fost depășită. „Relațiile bune cu conducerea clubului nu au dispărut niciodată. A fost acea problemă datorată unei comunicări mai puțin eficiente dar totul este reglat, totul este rezolvat, suntem cu toții conectați la ceea ce avem de făcut, bineînțeles fiecare pe felia lui, și mergem cu încredere și curaj la Constanța“ a declarat Balint.

Atmosfera este la fel de bună și în vestiar. La sfârșitul săptămânii trecute echipa și stafful-ul tehnic au avut mai multe acțiuni de socializare, cu rolul de a întări legătura la nivel de relații personale dintre membrii grupului, lucru pe care antrenorul UTA-ei îl consideră foarte important: „Sunt de părere că nimic nu este întâmplător și am folosit acele zile de weekend pentru a ne deconecta, pentru a socializa și pentru a reînchega legăturile dintre noi, mai ales legăturile sufletești; nu pentru că ar fi fost subțiate sau ar fi dispărut dar a fost momentul potrivit pentru a dedica mai mult timp și acestui aspect.“

UTA a putut să dedice timp acestei componente socio-umane a pregătirii, dacă o putem numi așa, din cauza faptului că amicalul pe care trebuiau să îl dispute în Serbia a fost anulat. Cei de la Kolubara i-au anunțat foarte târziu pe utiști că nu mai au teren unde să joace partida programată sâmbăta trecută și apoi au refuzat și invitația de a juca meciul la Arad. Dar, așa cum am văzut, tot răul spre bine căci familia roș-albă a dat bun folos timpului câștigat astfel iar roadele sperăm să le vedem cu toții în partida de la Constanța.

Recomandările redacției