Antrenorul UTA-ei a fost destul de calm și pozitiv în contextul desfășurării și deznodământului partidei cu FC Argeș. Pentru Laszlo Balint cel mai important lucru, prestația echipei, a fost una reușită, de aici încolo intrând în ecuație aspecte care se află în afara obiectivelor de pregătire a unui meci: „Nu putem antrena șansa ori neșansa“ a a afirmat antrenorul, care a admis că atmosfera în vestiar nu era foarte bună  după un nou meci pe care jucătorii l-au pierdut deși-l aveau clar în mână, însă mesajul pe care va încerca să-l imprime în mintea jucătorilor săi este acela că în astfel de situații singurul lucru de făcut e să continue munca la antrenamente și evoluțiile în teren, chiar dacă rezultatele nu au fost cele așteptate.

„Nu am ce să le reproșez jucătorilor, au avut atitudine. Am știut că vom avea ocazii, din păcate ne lipsește eficiența. Dar astăzi a fost vorba și de mult ghinion, mai ales la barele lui Dangubic. Din păcate nu putem face poarta mai lată sau mai înaltă. E un rezultat nedrept dar acestea sunt momentele în care trebuie să rămânem uniți. E important să avem încredere în noi, să muncim la fel de bine și va veni și revenirea“ a declarat Balint.

În afara eficienței în fața porții, antrenorul Bătrânei Doamne a mai punctat și câteva nemulțumiri concrete vis-a-vis de jocul de sâmbătă seara, cum ar fi, aportul insuficient al fundașilor laterali pe faza ofensivă precum și ușurința cu care băieții săi au acordat Argeșului cornerul din care a rezultat golul. Însă una peste alta, Balint a inclus acest meci în categoria celor în care echipa sa a fost la înălțime. Culmea, tocmai aceste meciuri au fost cele care s-au încheiat cu rezultat negativ. „Avem trei înfrângeri acasă, cu CFR, Chindia și FC Argeș, în care noi am ratat ocazii după ocazii iar adversarul ne-a dat gol singura dată când a ajuns în careul nostru. Din păcate invers nu s-a întâmplat. Poate la Dinamo unde am revenit pe final însă și acolo noi am arătat mare caracter revenind în 10 oameni. Nu cred că în acest campionat există meci la capătul căruia să spunem că am câștigat punct sau puncte pe care nu le meritam.“ a afirmat tehnicianul UTA-ei.

Având în vedere că în fotbal funcționează echilibrul și legea compensației, este de așteptat ca aceste ghinioane să fie răscumpărate cumva, undeva. Și poate cele mai potrivite locuri pentru asta ar fi terenurile echipelor care trag la titlu. Dacă UTA a scăpat printre degete victorii în meciuri pe care trebuia să le câștige, poate că șansa va surâde arădenilor în confruntările în care intră pe teren din postura de outsider. Vom avea două în acest sfârșit de an iar prima dintre ele vine duminică seara când Bătrâna Doamnă se va deplasa pe terenul FCSB-ului.

Recomandările redacției