Mai mulți jucători ai UTA-ei nu au fost prezenți azi la reunirea lotului. Absența cea mai importantă prin prisma cauzei care a provocat-o este cea a muntengreanului Marko Vukcevic. Acesta a fost testat pozitiv chiar de Crăciun și se află în izolare. Din fericire se simte bine și urmează să facă joncțiunea cu lotul echipei direct în Antalya.

De asemenea, au absentat de la reunire câțiva dintre jucătorii străini, din cauza legăturilor aeriene care nu le-au permis să ajungă luni la Arad. Cei mai mulți dintre ei se vor prezenta mâine la club urmând ca brazilianul Roger Junio să se întâlnească cu restul echipei miercuri la București, de unde UTA va decola spre Turcia.

Lotul Bătrânei Doamne pentru cantonamentul din Antalya va fi definitivat în cursul zilei de astăzi. În mod cert vor rămâne acasă Hora și Antal care în aceste zile își negociază rezilierea contractelor. De asemenea, urmează să se ia o decizie în ceea ce privește jucătorii tineri din lot: Mociu, Tudor Călin, Cristi Mihai și Mar. Laszlo Balint ar prefera împrumutul lor la echipe din eșaloanele doi sau trei unde să joace însă dacă ofertele pentru ei nu vor fi satisfăcătoare din perspectiva minutelor care ar urma să le primească acolo unde ar fi împrumutați, ei vor rămâne la UTA. De asemenea este interesant de văzut dacă cei trei jucători din Academie care au fost chemați la reunire, Roșca, Pășcălău și Pătlăgică, vor fi reținuți în lotul care va pleca în stagiul de pregătire amintit.

Evident, o certitudine este prezența în avionul spre Antalya, a noii achiziții, Karolis Laukzemis. Staff-ul UTA-ei speră mai departe ca numărul de jucători cu care se vor întoarce din cantonament să fie mai mare decât la plecare, asta însemnând ca cel puțin două noi achiziții să se alăture UTA-ei direct în cantonament.

Recomandările redacției