Clubul a anunțat în această după-amiază despărțirea de mijlocașul Liviu Antal. De altfel se știa încă de la finalul anului trecut că antrenorul Laszlo Balint nu mai contează pe serviciile sale în retur, astfel că ieri cele două părți s-au așezat la masa negocierilor și în cele din urmă au ajuns la o înțelegere pentru rezilierea contractului.

Antal, care a împlinit vara trecută 32 de ani, a venit la UTA exact acum un an, după ce își încheiase contractul cu Zalgiris Vilnius. Suporterii au sperat într-un impact pozitiv puternic asupra echipei, dat fiind cv-ul sălăjeanului, care cuprindea un titlu de campion național cu Oțelul Galați dar și experiențe la echipe importante precum FC Vaslui, Happel Tel Aviv sau CFR Cluj.

La UTA, Antal a evoluat în 43 de partide, totalizând 1785 de minute în tricoul Bătrânei Doamne. A marcat cinci goluri (o medie de un gol la 357 de minute) și a dat două pase decisive. Rămâne în memoria suporterilor utiști în special pentru cele două goluri marcate în primul minut al meciurilor cu Academica Clinceni  și Gaz Metan Mediaș (din sezonul trecut), pentru golul victoriei de pe teren propriu cu CS Universitatea Craiova și pentru egalarea in extremis din meciul cu Rapid.

Recomandările redacției