Ghinioanele se țin lanț de UTA în Antalya. După ce, din cauza ploilor torențiale, meciul cu Charleroi a fost amânat pentru mâine, o nouă veste proastă a venit în această după-amiază: amicalul cu Honved Budapesta, care trebuia să aibă loc miercuri, a fost anulat.

Maghiarii au renunțat la cantonamentul din Turcia după ce la testarea de dinaintea de plecare în Antalya, șase jucători și trei membri ai staff-ului au fost depistați pozitivi. „Ne doream foarte mult să facem acest cantonament și să ne pregătim în compania unor echipe puternice însă în acest moment aceasta este singura decizie responsabilă pe care o putem lua, pentru a proteja sănătatea jucătorilor și a staff-ului nostru“ a declarat pentru site-ul oficial al celor de la Hondved, președintele clubului, Gábor Kun.

Astfel, oficialii UTA-ei se văd puși în posibilitatea de a căuta urgent un alt adversar pentru că altfel ar însemna ca o treime din obiectivul fixat pentru acest cantonament, din punct de vedere al jocurilor, să nu fie îndeplinit. Rămâne de văzut dacă va fi posibilă identificarea unui partener pentru acest joc de pregătire și, de asemenea, care va fi nivelul acestuia deoarece Honved era un adversar redutabil care ar fi oferit UTA-ei o imagine edificatoare a nivelului tactic și fizic la care se află.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției