Soluțiile ofensive cerute și așteptate de Laszlo Balint ajung mâine la Belek. Este vorba despre un vârf și un mijlocaș de profil ofensiv, ambii străini, care se speră că vor ridica nivelul de calitate și concurență din lotul UTA-ei. Cei doi ar fi semnat deja contractele cu gruparea din Calea Aurel Vlaicu, urmând ca identitatea lor să fie dezvăluită oficial de către club în cursul zilei de mâine.

Din informațiile neoficiale și neconfirmate de reprezentanții clubului, vârful este un jucător canadian, cu talie, atacant de careu, număr 9 clasic. Avantajul este că acesta are și cetățenie italiană deci nu va fi înregistrat ca extracomunitar. Mijlocașul ofensiv este o aripă stânga, nigerian de origine, care este adus din campionatul Lituaniei, o piață deja bine cunoscută pentru clubul arădean. Este jucător de picior drept și poate evolua și în banda dreaptă. Ambii fotbaliști sunt tineri, având sub 25 de ani, astfel că, pe lângă plusul valoric adus din punct de vedere fotbalistic, dacă vor confirma vor reprezenta și o potențială sursă de venit pentru club în virtutea unor posibile transferuri contra cost către alte echipe în viitor.

Cele două noi achiziții vin să completeze lotul UTA-ei, după despărțirea de Ioan Hora și Liviu Antal dar este evident că atât suporterii cât și staff-ul și conducerea clubului, speră ca ei să aducă și un plus de calitate față de cei menționați, de care UTA s-a despărțit tocmai în ideea de a face loc unor jucători mai buni.

Recomandările redacției