A fost o iarnă agitată la UTA. Pe lângă schimbarea de antrenor, care a fost cea mai importantă mutare, lotul a survenit la rândul său numeroase modificări. Au plecat 8 jucători (Tomozei, Florin Ilie, Bustea, Hora, Antal, Mociu, Tudor Călin, Passaglia) și au venit 4 (Laukzemis, Ongaro, Otele și Cardoso). Pe ultima sută de metri s-a încercat și o „bombă“, anume înregimentarea lui Ronaldo Deaconu însă conducerea și jucătorul n-au reușit să ajungă la un numitor comun în privința salariului jucătorului.

În aceste condiții, este foarte probabil ca acesta să fie lotul cu care UTA va aborda etapele rămase din sezonul regular plus play-out-ul sau play-off-ul, depinde unde va juca echipa noastră din primăvară. Noul antrenor, Ionuț Badea, n-a avut pretenții din acest punct de vedere, dimpotrivă chiar a declarat că nu este adeptul transferurilor „la cantitate“: „Cu siguranță că dacă apare  pe radarul scouterilor sau staff-ului vreun posibil jucător peste medie ne putem gândi dar decizia ultimă va fi luată de domnul Meszar și e important să avem acest tip de triunghi decizional. Cât timp fereastra transferurilor este deschisă nu o să spun nu, dar asta nu înseamnă că vom și lua jucători. Actualul lot al UTA-ei este peste media campionatului.“

Nici în privința plecărilor nu se mai anunță noutăți. CFR Cluj pare a fi renunțat la intenția de a-l duce pe Roger în Gruia încă din această iarnă iar FCSB, în ciuda tatonărilor lansate prin diferite canale media, nu a făcut încă nicio ofertă concretă pentru David Miculescu, care măcar să se apropie de pretențiile clubului (un milion de euro).

(foto: uta-arad.ro)

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției