Cu doar câteva ore înainte de meciul cu CFR Cluj, David Miculescu a primit o veste bună: Liga Profesionistă de Fotbal l-a selecționat în echipa etapei a 24-a, pe unul dintre cele trei posturi de atacanți. Decarul UTA-ei este recompensat moral astfel pentru marcarea unicului gol al partidei cu Sepsi, în minutul 77, când a simțit ca un vârf veritabil desfășurarea unei faze în care Roger a șutat în bară, mingea revenind în teren exact acolo unde o aștepta tânărul jucător al UTA-ei, acesta trimițând-o în plasă, cu capul, din plonjon.

Golul din meciul cu Sepsi l-a adus pe Miculescu la borna 7 în ceea ce privește golurile marcate, fiind golgeterul la zi al Bătrânei Doamne. Este pentru a treia oară când internaționalul de tineret este selecționat în echipa etapei, celelalte două fiind după meciurile cu Gaz Metan Mediaș și Dinamo, ambele în deplasare, meciuri în care, la fel, a fost decisiv pentru echipa sa. La Mediaș a înscris unicul gol al meciului în minutul 89 iar cu Dinamo a intrat la pauză, la scorul de 2-0 pentru „câini“, care aveau și superioritate numerică, reușind o „dublă“ care a salvat un punct pentru UTA, golul 2 fiind marcat la ultima fază a meciului.

Recent, Miculescu a fost premiat și de club pentru meciul cu numărul 50 în prima ligă. Este, de asemenea în atenția multor cluburi din țară și din străinătate și, din perspectiva conducerii Bătrânei Doamne, orice discuție despre transferul său pornește de la suma de 1 milion de euro în sus. Așadar, un moment excelent în cariera tânărului jucător, ceea ce-i face pe suporteri să spere că vor vedea și deseară, împotriva CFR-ului, o evoluție dezinvoltă și plină de realizări a favoritului lor. Iar acesta, la rândul său, le-a pus gând rău adversarilor declarând: „Mergem pe terenul unei echipe căreia îi place foarte mult scorul de 1-0 dar poate o să ne placă nouă și mai mult un 0-1.“

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției