Ionuț Badea a părut la finalul meciului mulțumit dar lucid, fără a transforma egalul într-o victorie ci mai degrabă scoțând în evidență progresele de etapă făcute de echipa sa în dezvoltarea unui joc care să o împingă către partea superioară a clasamentului.

„Azi a fost un joc cu un ritm nu foarte înalt din cauza timpului scurt de recuperare. Speram într-un egal, lucru care s-a și adeverit până la urmă. Gândurile noastre au fost centrate mai mult pe ceea ce vom face în teren decât pe rezultat, care era doar o consecință. A fost un meci echilibrat, au fost și momente în care am fost presați, lucru normal până la urmă, au fost momente în care CFR a fost chiar susținută de arbitru care i-a adus mai aproape de poarta noastră dar echipa a răspuns bine. Jucătorii care au intrat și-au adus și ei aportul, avem nevoie de toată lumea, e un campionat cu meciuri multe, într-o perioadă cu temperaturi scăzute care pot afecta organismul. Faptul că nu am primit gol două meciuri consecutive reprezintă o bază pe care putem construi. Avem și principii ofensive care ne-au adus azi în poziția de a marca și per ansamblu pot spune că lucrurile au funcționat bine spre foarte bine și mă aștept ca în continuare să creștem.“

Portarul Florin Iacob a fost desemnat omul meciului pentru cele câteva parade care au ținut tabela intactă în momente psihologice: „Eu încerc mereu să îmi fac meseria de portar, pentru mine cel mai important lucru este să nu iau gol iar lucrul ăsta mă motivează cel mai mult. S-a îmbunătățit și mentalul nostru și sper ca lucrul ăsta să se vadă și în meciurile următoare pentru că trebuie să acumulăm puncte pentru a ne bate pentru un loc cât mai sus în campionat“ a declarat cel care în Gruia a purtat din nou banderola de căpitan al echipei.

Recomandările redacției