Fanii UTA-ei așteaptă cu nerăbdare meciul de duminică împotriva „câinilor roșii“. Evoluțiile bune din ultimele două etape ale echipei dublate de rezultate pozitive, la care se adaugă perspectiva unei victorii entuziasmante în fața unui adversar aflat într-o degringoladă totală, i-au făcut pe utiști să epuizeze în mai puțin de o oră întreg stocul de bilete online pus în vânzare de club în această după-amiază. Ce-i drept, vorbim de doar câteva sute de bilete, în condițiile în care și acest meci se va juca în aceleași condiții de restricții, cu maxim 30% din capacitatea stadionului plină.

Cei care n-au fost pe fază și n-au reușit să achiziționeze un bilet online, mai au o șansă de a prinde un bilet în format fizic. Acestea vor fi comercializate la stadion, sâmbătă în intervalele orare 9-12 și 15-19 și duminică, între 10-17. Asta teoretic, pentru că practic este greu de crezut că duminică se vor mai găsi bilete ținând cont interesul ridicat care există pentru acest meci.

După același program amintit mai sus se vor putea ridica brățările de acces pentru cei care îndeplinesc criteriile sanitare de a intra pe stadion (vaccinați, trecuți prin boală sau testați) și de asemenea în același interval orar cei care au nevoie pot efectua teste antigen.

Meciul dintre UTA și Dinamo are loc duminică, pe Arena „Francisc Neuman“ începând cu ora 17.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției