Președintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj a anunțat la un post tv că a ajuns la o înțelegere cu clubul UTA pentru ca brazilianul Roger să vină în Gruia încă din această vară. Informația nu a fost confirmată oficial încă de clubul arădean, lucrurile urmând a fi lămurite cel mai probabil luni. Asta și pentru că Ionuț Badea are mare nevoie de jucător în condițiile în care duminică va lipsi David Miculescu iar pe Cardoso și Otele încă nu se poate baza decât pe porțiuni limitate din timpul unui meci.

Nu este prima încercare a clujenilor de a-l lua pe Roger acum, dar oferta inițială, de 50.000 de euro, a fost considerată mult prea mică de către conducerea UTA-ei. Acum, campioana a plusat și probabil că suma este una formată din șase cifre.

Interesant de văzut ce întăriri îi va mai aduce clubul lui Ionuț Badea în ultima zi  pentru că, și dacă cei absenți sau nepregătiți fizic vor reveni, lotul totuși continuă să rămână unul destul de subțire cantitativ. Deocamdată însă antrenorul UTA-ei spune că sub ochii lui n-a ajuns nicio propunere de jucător care să fie peste ceea ce UTA are în vestiar, or Badea a declarat încă de la prima conferință de presă că nu este interesat decât de jucători care să fie peste nivelul lotului.

Până la noi transferuri însă, este de așteptat ca astăzi să vedem momente emoționante pe Arena „Francisc Neuman“ deoarece Roger a fost unul dintre preferații publicului. Dacă va reuși să își încheie aventura la UTA și cu un gol împotriva lui Dinamo, va fi cu atât mai frumos.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției