Cu siguranță UTA nu se va putea baza vineri pe trei jucători importanți: fundașul central Alexandru Benga și mijlocașul defensiv Idriz Batha sunt suspendați și vor rata duelul cu echipa ilfoveană. Tot absent va fi și Vinko Medjimorec. Acesta are o fractură de metatarsian și va lipsi cel puțin trei săptămâni.

Problemele din centrul apărării sunt agravate și de situația lui Erico da Silva. Acesta a suferit o entorsă la gleznă în urma unui antrenament de săptămâna trecută și a lipsit de la meciul de la Craiova. Ionuț Badea a declarat că îl ia în calcul pentru meciul de vineri dar rămâne de văzut cât de apt este în realitate brazilianul pentru a face față unui joc de intensitatea unuia oficial.

Din fericire, sunt și vești bune pentru fani. Antrenorul UTA-ei spune că Dumitru Cardoso a făcut progrese serioase, nu este chiar 100% apt fizic dar e pregătit să își ajute echipa în meciul de vineri.

Ținând cont de toate acestea, o posibilă formulă de echipă în duelul cu Academica, ar putea fi: Iacob – Vukcevic, Erico (Baravykas), Dima, Shlyakov – Ubbink, Isac – Otele, Miculescu, Dangubic (Cardoso) –  Ongaro.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției