Antrenorul Chindiei este cunoscut ca un tip civilizat, gentil și care evită să intre în polemici. Cu toate acestea, după meciul cu UTA, chiar dacă victoria i-a aparținut echipei sale, Săndoi s-a arătat iritat de declarațiile lui Ionuț Badea care sugerase că penalty-ul primit de târgovișteni ar fi o compensație pentru numeroasele greșeli de arbitraj făcute în acest sezon de arbitri contra Chindiei: „Nu! Ca să fie o lege a compensării, trebuie să se mai greșească de vreo 10 ori în favoarea noastră. Nu știu dacă a fost penalty, eram departe“ a declarat tehnicianul gazdelor.

Altfel Săndoi a recunoscut superioritatea în joc a UTA-ei și șansa de care a avut parte echipa sa: „Am avut și puțin noroc, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună. Nu întâmplător probabil că obiectivul lor a fost clasarea în play-off, din câte știu. E o echipă cu mulți jucători de valoare. Noi am fost disciplinați, am avut noroc la unele faze, iar UTA a avut câteva faze clare. Dar trebuia să vină soarele și pe strada noastră, pentru că știți câte ghinioane am avut, câte greșeli s-au făcut împotriva noastră.“

Victoria echipei sale a venit exact în ziua în care Săndoi și-a sărbătorit ziua de naștere, împlinind 57 de ani: „De ziua mea gândurile sunt către meciul următor. Mâine, după antrenament, o să invit băieții la o masă, dar nu o să sărbătorim ci doar stăm împreună. Sărbătorim după play-out” a declarat Săndoi.

Victoria cu UTA este primul succes al Chindiei în meciurile considerate pe teren propriu după cel cu Farul din septembrie anul trecut.

(foto: digisport.ro)

Recomandările redacției