Antrenorul UTA-ei a declarat la finalul meciului că este foarte mulțumit de rezultat dar a punctat din nou greutatea cu care echipa sa transformă în gol ocaziile create: „A fost un meci în urma căruia ne bucură foarte mult rezultatul. Am avut în față o echipă extrem de greu de bătut. Noi în momentul de față nu suntem o echipă care să marcăm mult, astfel încât să avem pe tabelă mai mult de două goluri. E îmbucurător faptul că reușim să creem și să ajungem în situții clare, e mai puțin îmbucurător însă că le ratăm și staff-ul medical ar trebui să aibă mai multă grijă pe viitor cu ceva calmante.”

Badea crede că astăzi a fost un meci în două părți distincte din punct de vedere al evoluției echipei sale: „Prima repriză a fost cea mai slabă de când sunt aici, o repriză în care tot centrul terenului a fost blocat de adversari, nu ne-am adaptat la situațiile pe care aceștia ni le-au oferit. Abia după minutul 36 am reușit să venim cu mingi în zona laterală de unde să centrăm sau să jucăm vertical între linii și apoi către poarta adversă. După pauză lucrurile au fost total opuse, am avut discuțiile despre partea tactică și lucrurile au mers înspre bine.”

Tehnicianul UTA-ei a mai afirmat că, dorind să se concentreze pe încheierea cu bine a sezonului regular, nu a discutat cu conducerea clubului despre obiectivul imediat dar că în aceste zile se va stabili care este obiectivul oficial al clubului pentru play-out-ul care începe week-end-ul viitor.

Recomandările redacției