În weekend-ul trecut s-a reluat Liga Elitelor U15. În seria 10, UTA 2008 a făcut scor cu AS Sorii Junior’s Lupeni, echipă pe care a învins-o cu 6-0. Golurile au fost marcate de Garoi (min 13), Popa-Leca (min 21, 53), Păduraru (45, 48), Ronai 60. UTA a evoluat în formula: Pop – Vereș, Ancateu, Ene, Berar, Hodoșam, Corchiș, Păduraru, Garoi, Dronca, Popa. Au mai jucat: Ronai, Leș, Bokse și Burcă.

Radu Mărginean, cel care se ocupă de această echipă împreună cu Alexandru Gaica, a declarat referitor la acest meci: „La meciul acesta copiii și-au dorit foarte mult să câștige. Ne și batem la locul 1 ceea ce pentru ei e o ambiție în plus, ținând cont că sunt la o categorie de vârstă mai mică. Sunt dornici să facă performanța asta. Mă bucur că încep să înțeleagă ceea ce vrem de la ei, ceea ce se cere de la fotbal și cred că suntem pe drumul cel bun.“

Echipa se află în acest moment pe primul loc, cu 15 puncte, urmată de Cetate Deva cu 13. Din păcate etapa viitoare echipa noastră va sta, astfel că devenii au șansa de a redeveni lideri în cazul că înving la Hunedoara. În ultima etapă ambele echipe au meci ușor, UTA la echipa de pe ultimul loc, CSM Școlar Reșița iar Cetate Deva acasă cu echipa surclasată sâmbătă de UTA.

În cealaltă serie care are în componență echipe arădene, Atletico a învins pe ACB Ineu cu 9-0. Au marcat Câmpan (2), Salka (2), Stanciu (2), Șiclovan, Felea și Dragoș. Cele două echipe au jucat în următoarele formule:

Atletico: Roșu – Centye, Marinescu, Șicolvan, Calotă, Rusu, Felea, Salka, Stanciu, Câmpan, Dragoș. Au mai jucat: Ștef, Paștină, Neagu, Tăutan. Antrenori: Adrian Petruț, Viorel Erdei

Ineu: Bătrâna – Pop, Mercea, Trânc, Oprean, Mureșan, Guti, Haniș, Miculaiciuc, Ioniac, Gal. Au mai jucat: Vidican, Faur, Meseșan, Helciug, Ilisia. Antrenor: Teo Mihuț

Cu două etape înainte de final Atletico este câștigătoarea matematică a seriei, având maximul de puncte (18) și un golaveraj incredibil: 47-0. ACB Ineu se află pe locul 4 (penultimul), cu 6 puncte. Un loc mai sus este clasată UTA 2007 (9 puncte) care a stat în această etapă.

Tot în acest sfârșit de săptămână, juniorii mari ai Bătrânei Doamne au jucat în optimile Cupei României la Cluj, împotriva Universității. Din păcate gazdele s-au impus cu 2-0 astfel că băieții lui Alexandru Gaica și Adrian Ungur părăsesc competiția. UTA U19 a evoluat în formula: Roșca – Sarkozi, Bota, Roșu, Anișorac, Cibi, Mihai, Pop, Bulza, Ronai, Mercioiu. Au mai jucat Bokșe, Andreiaș și Popa.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției