Întregul lot precum și staff-ul echipei fanion a Aradului s-a testat astăzi pentru a vedea dacă nu mai au și alte cazuri de COVID în rândul componenților, după ce Florin Iacob și Karolis Laukzemis au ieșit „pozitiv“ la testarea făcută înainte de prezentarea la loturile naționale ale României respectiv Lituaniei. Din fericire toate testele au avut rezultat negativ, astfel că toți jucătorii disponibili au intrat în programul normal de antrenamente.

Culmea ghinionului pentru Laukzemis, inclusiv rezultatul testului făcut de el a fost negativ, dar pentru atacant este prea târziu deja să se mai prezinte la „naționala“ sa, astfel că a intrat și el în programul echipei de club. Florin Iacob se află acasă la Brașov dar oricum, indiferent de rezultatul testului de mâine, FRF a comunicat deja că îl așteaptă la viitoarea convocare, semn că nu mai este luat în calcul pentru meciurile amicale cu Grecia și Israel.

Chiar și cu această veste bună legată de rezultatele testării jucătorilor săi, Ionuț Badea are destule lipsuri în efectivul cu care va lucra în aceste zile. Miculescu, Vukcevic și Baravykas sunt la loturile naționale iar Medjimorec, Ongaro și Isac sunt în continuare accidentați și revenirea lor nu este încă de actualitate. Antrenorul a mărturisit că are mici speranțe ca măcar o parte dintre ei să poată figura în lotul pentru derby-ul cu Rapid din al doilea week-end al lunii aprilie.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției