Dacă suporterii UTA-ei au avut motive să fie nemulțumiți de programarea meciului cu Gaz Metan Mediaș (sâmbăta viitoare la ora 12), iată că LPF și televiziunile le-au oferit totuși și o surpriză plăcută; asta considerând că în fotbalul românesc, normalitatea este o „surpriză“. Astfel, duelul de mare interes cu Rapid se va juca sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 20.30. Așadar zi și oră de maximă audiență pentru un meci cu foarte multă încărcătură din punct de vedere al rivalității dintre cele două grupări, ceea ce va genera, în mod cert, o atmosferă fantastică în tribune.

În turul campionatului cele două echipe s-au duelat la Arad tot la lumina reflectoarelor. Era într-o seară de vineri, 10 septembrie, când de la ora 21 Arena „Francisc Neuman“ a cunoscut cea mai fierbinte atmosferă de la reconstruire. Aproximativ 8.000 de arădeni și câteva sute de rapidiști și fani ai celor de la Poli Timișoara (galerie înfrățită cu cea a giuleștenilor) s-au întrecut în scandări, bannere și spectacole de lumină și culoare. A fost show și pe teren unde Rapidul a condus cu 2-0 pentru ca UTA să revină pe final și să egaleze prin golurile marcate de Hora și Antal.

Cei doi atacanți care au înscris atunci nu mai sunt în lotul Bătrânei Doamne. De asemenea, cele două echipe nu se mai bat pentru podium ca la acel moment ci pentru locurile superioare din play-out. Însă interesul cu care fanii așteaptă acest meci a rămas neschimbat. Și, ținând cont că între timp au fost eliminate și restricțiile de intrare pe stadion, suntem convinși că arena va fi plin până la refuz. Vom avea parte de o seară memorabilă din partea peluzelor și tribunelor. Sperăm că echipele, la rândul lor, se vor ridica la aceeași înălțime și, bineînțeles, că rezultatul va fi favorabil echipei noastre, pentru ca acea noapte de sâmbătă spre duminică să fie scăldată în luminile și sunetele fiestei arădene.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției