Selecționata U21 a României a jucat în această după-amiază, pe stadionul Arcul de Triumf din București, un meci amical cu echipa similară a Finlandei. Tricolorii s-au impus cu 2-1 după ce oaspeții au deschis scorul în prima repriză. La mijlocul părții a doua, decarul UTA-ei, David Miculescu a fost trimis pe teren de selecționerul Florin Bratu, schimbare care se va dovedi a fi foarte inspirată. În minutul 87 Miculescu a fost la originea golului marcate de Birligea (și el tot o rezervă) iar în primul minut de prelungire, jucătorul nostru a profitat de o eroare a portarului advers, pe care l-a executat cu o scăriță elegantă.

România a evoluat în componența: Popa – Telcean, Screciu, Farcaș, Dumitrescu – Cîmpanu (Miculescu), Mărginean (Albu), Dican (Grameni), Petrila – Markovic (Birligea), Stoica (Baiaram).

Marți, „tricolorii mici“ vor disputa o nouă partidă amicală, de data aceasta în deplasare, cu naționala de tineret a Marocului.

Până atunci, în această seară, naționala de seniori va disputa o partidă de pregătire cu Grecia, acesta fiind primul meci din mandatul lui Edi Iordănescu. Noul selecționer nu se va putea baza pe mai mulți jucători, care acuză simptome gripale, printre aceștia aflându-se din păcate și Dennis Man. Meciul va avea loc pe stadionul Steaua și va începe la ora 20.15, fiind transmis de postul Pro X.

(foto: gsp.ro)

Recomandările redacției