Contextul actual în care ne aflăm scoate la iveală umanitatea, faptele bune și mărinimia românilor.

Tot mai multe vizite sunt efectuate în zonele cheie de distribuire a produselor strânse, de către arădeni și nu numai, pentru vecinii din Ucraina.

Recent, președintele ARCD, alături de Samuel Caba Ministry și Biserica Râul Trezirii Arad, a fost la granița cu Ucraina pentru a realiza un transport alimente și produse medicale strânse și donate către ucraineni.

„Îi felicit pe toți cei care se implică activ în criza prin care trece poporul ucrainean. Văzând la fața locului nevoile pe care le au, am hotărât să continuăm să ajutăm, deoarece ceea ce facem noi este doar o picătură într-un ocean, așa de mare este nevoia”, declară Samuel Caba, președintele Asociației pentru Reformă Civică și Democrație.

Samuel Caba este de părere că toți ar trebui să ne implicăm, sub o formă sau alta, în ajutorarea acestor suflete nevinovate, prinse în mijlocul unui război total nefondat.

„Unde am fost noi se trimit mai departe alimentele și produsele strânse, în zonele Donbas, Kiev, Donețk. În Cernăuți este o zonă unde se distribuie mai departe, dar și la 80 km de Cernăuți a fost bombardată zona. Noi plănuim să mergem mai departe, cât de curând” concluzionează Samuel Caba.

Recomandările redacției