Ideea de a vinde bilete combinate pentru următoarele două meciuri de pe teren propriu ale echipei UTA pare să fi fost una foarte bună, deoarece acestea se vând ca pâinea caldă. Până în această dimineață, din informațiile noastre, se vânduseră câteva mii de astfel de bilete. E o situație din care câștigă atât fanii, care au ocazia să își securizeze mai repede biletele pentru mult așteptatul duel cu giuleștenii, dar și clubul care prin această mișcare a asigurat echipei un suport mai consistent decât cel care poate ar fi fost de așteptat la meciul de sâmbătă cu Gaz Metan.

Au existat însă și nemulțumiri în rândul celor care nu au mijloacele tehnice sau abilitățile necesare de a-și achiziționa aceste bilete în sistemul online propus de club. Tocmai de aceea, pentru a nu discrimina nicio categorie de suporteri, clubul a decis să organizeze și o sesiune de vânzare a acestor pachete, în format fizic, la stadion. Așadar, cei care doresc să își cumpere un astfel de bilet combo pentru meciurile cu Gaz Metan Mediaș și Rapid, sunt așteptați joi, 31 martie, între orele 16-19 la Arena Francisc Neuman. Reamintim prețul acestor pachete:

  • Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 100 lei
  • Tribuna II: 75 lei
  • Peluza „Iosif Petschovsky“ (peluza galeriei arădene): 50 lei
  • Peluza Sud: 50 lei
  • Copiii până la 3 ani beneficiază de intrare gratuită iar cei între 3 și 13 ani de 50% reducere.

Evident că, pe tot parcursul zilei de azi și de mâine va continua și vânzarea online a acestor pachete.

Meciul UTA – Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă, 2 aprilie, începând cu ora 12 iar partida cu Rapid, o săptămână mai târziu, pe 9 aprilie, de la ora 20.30

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției