De când a venit la UTA, în ianuarie anul trecut, „Mode“ așa cum îl alintă suporterii a făcut destule meciuri bune, s-a făcut respectat de suporteri prin profesionalismul și sobrietatea jocului său, și-a trecut în cont chiar un assist sezonul trecut (la meciul din deplasare de la Clinceni când în primul minut l-a servit cu o pasă extraordinară pe Liviu Antal, care a marcat atunci unul dintre cele mai rapide goluri ale campionatului) dar nu reușise să înscrie pentru echipa noastră.

Acest lucru s-a întâmplat sâmbătă, iar lituanianul și-a făcut intrarea în rândul marcatorilor UTA-ei, în mare stil. A înscris nu unul ci două goluri, al doilea fiind chiar o bijuterie (șut plasat, cu efect, sub bară).

Ca urmare a acestor reușite, Modestas Vorobjovas a fost ales nu doar omul meciului de către specialiștii LPF ci a primit și un loc în echipa etapei a 3-a din play-off / play-out, care se prezintă în felul următor:

Pigliacelli (CS Universitatea Craiova) – Varzim (FC Voluntari), Ciubotariu (FC Voluntari), Mitrea (Sepsi), Huyghebaert (FC U. Craiova 1948) – Aganovic (Sepsi), Vorobjovas (UTA), Bic (CS Universitatea Craiova), Sefer (Rapid) –  V. Morar (Dinamo), Petrila (CFR). Antrenor: Laurențiu Reghecampf (CS Universitatea Craiova)

Modestas Vorobjovas are 26 de ani și înainte de a veni la UTA a evoluat doar în campionatul Lituaniei. Are și 22 de prezențe în naționala acestei țări. A contabilizat până acum 49 de partide în tricoul Bătrânei Doamne.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției