La aproape doi ani de la inaugurare vom asista la primul meci pe noul stadion al UTA-ei, în care tribunele vor fi pline la capacitate maximă. În primul an de după inaugurare s-a jucat fără spectatori din cauza pandemiei. În acest sezon s-a dat drumul la public pe stadioane însă până acum o lună au existat diverse restricții legate de umplerea arenelor la capacitate maximă. S-a jucat cu 30, 50 sau maxim 75% din capacitate. În aceste condiții, UTA a vândut toate biletele la destul de multe partide, recordul de spectatori fiind atins tot contra Rapidului, când au fost pe stadion aproximativ 9.000 de fani.

După ridicarea restricțiilor, era puțin probabil ca stadionul să se umple cu Academica Clinceni, CS Mioveni sau Gaz Metan Mediaș, deși față de alte echipe, inclusiv unele care se laudă cu suporterii lor, UTA a avut public numeros și la acele partide. Meciul de sâmbătă cu Rapid însă era de anticipat că va fi primul cu stadionul arhiplin la capacitate maximă. De astăzi acest lucru este o certitudine deoarece clubul a anunțat că s-au vândut toate biletele.

Aproape o treime din capacitatea stadionului este ocupată de abonați. În afară de aceștia, aproximativ 2500 de fani și-au cumpărat săptămâna trecută bilete combo pentru partidele cu Gaz Metan și Rapid iar alte aproximativ 600 de bilete sunt rezervate oaspeților și zonei tampon care va despărți galeria oaspeților de restul publicului din Peluza Sud. Cele aproape 5000 de bilete rămase au fost vândute în două zile, de luni la amiază până aseară târziu, exclusiv online.

Așadar, sâmbătă seară de la ora 20.30 vom avea un stadion arhiplin, două galerii pătimașe și o atmosferă incendiară. Să sperăm că și spectacolul din teren va fi pe măsură iar echipa noastră va încheia meciul victorioasă, pentru ca Aradul să poată sărbători triumful până în zorii zilei de duminică.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției