Juniorii mari ai UTA-ei au câștigat la scor de neprezentare, meciul disputat în deplasare cu Kids Tâmpa Brașov, în etapa a 8-a Seriei Vest a play-out-ului. Marcel Mercioiu a semnat o „dublă“, care a fost completată de o reușită a lui Cristi Mihai. Arădenii au jucat în componența Roșca – Manoilă, Roșu, Iurasciuc, Sarkozi, Mihai, Ronai, Pop, Popa, Antreiaș, Mercioiu. Au mai intrat pe parcurs Bokse, Bota, Hrincescu și Popescu. UTA conduce seria cu 37 de puncte, urmată de rivala Politehnica Timișoara, la 4 lungimi în spate.

Din păcate echipa U17 a Academiei UTA a suferit o nouă înfrângere categorică, 1-5 la Cluj cu Viitorul. Meciul a contat pentru etapa a 8-a a Seriei Vest din play-off. Unicul gol al echipei noastre a fost marcat de Bădău. UTA a aliniat un prim 11 format  Malița – Joldea, Murgu, Purdescu, Olăroiu, Ristin, Nica, Mitu, Blaga, Morar și Bădău. Au mai intrat pe parcurs Caia, Petriko, Termian și Covaci. UTA se află pe penultimul loc al seriei, devansând Banatul Timișoara datorită zestrei de puncte acumulate în sezonul regular. Altfel, utiștii au pierdut toate meciurile din această fază a competiției. Liderul clasamentului este Universitatea Cluj, urmat de Universitatea Craiova.

În seria 4 a play-out-ului categoriei U16, UTA a remizat pe teren propriu, 0-0 cu LPS Satu Mare. Sorin Botiș a aliniat o formație cu Egeto – Călin, Mocriș, Mercea, Funkenhauzer, Aslău, Bercea, Neaga, Roman, Curtuiuș, Bușu. Au mai jucat: Pârvănescu și Roșu.

În aceeași serie, ACB Ineu a învins cu 3-1 în deplasare pe ultima clasată, ACS Târgu Mureș. Golurile ineuanilor au fost marcate de Cheta, Gal și Moș. Componența echipei i-a cuprins pe Nedelea – Narsecovici, Popa, Mercea, R. Daniel, Moș, Feier, Gal, Mâneran, Cheta și Costea. Au mai jucat: Bătrâna, Han, Iacob și Floanta.

După 8 etape, UTA se află pe primul loc cu 39 de puncte iar ACB Ineu pe locul 4, cu 18 puncte.

Tot în acest weekend au debutat și meciurile grupelor zonale din faza sferturilor a Ligii Elitelor U15, în care au fost angrenate UTA 2008 și Atletico. Amănunte pe larg de la aceste partide, într-un material separat.

În sfârșit, să consemnăm și înfrângere juniorilor republicani U19 aparținând clubului ACB Ineu, 3-4 pe teren propriu cu CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Echipa arădeană ocupă locul 5 în seria 7 a acestei competiții.

Recomandările redacției