În ultima vreme a devenit o obișnuință ca la mijlocul săptămânii, echipa mare a Bătrânei Doamne, să facă un joc școală cu echipa U19 a Academiei. Pentru seniori este ocazia perfectă de a avea o ședință de pregătire mai intensă decât un antrenament obișnuit iar pentru juniori, o oportunitate de a se testa în fața unui adversar superior, mai puternic, înfruntări din care pot învăța și câștiga experiență. „Sunt adeptului unei culturi organizaționale din care să facă parte și tinerii jucători“ a explicat Ionuț Badea apetența pentru aceste jocuri școală.

Astfel, ieri după-amiază, seniorii au învins juniorii cu 7-0 (4-0) prin dublele semnate de Florentin Matei și Vorobjovas (iată că prezența constantă la finalizare a lituanianului în ultimele meciuri nu e o întâmplare ci mai degrabă un exercițiu) la care s-au mai adăugat reușitele semnate de Dangubic, Miculescu și Laukzemis.

Echipa mare a aliniat două garnituri diferite în cele două reprize ale meciului, după cum urmează:

Repriza 1: Iacob – Pătlăgică, Medjimorec, Dima, Baravykas – Ubbink, Hrezdac, Isac – Miculescu, Dangubic, Matei

Repriza 2: Balauru – Vukcevic, Benga, Dima, Shlyakov – Batha, Isac, Vorbjovas – R. Pop, Laukzemis, Otele

În ceea ce privește echipa de U19, aceștia pregătesc ultima etapă a play-out-ului, în care vor întâlni sâmbătă pe teren propriu, pe Banatul Timișoara. Indiferent de rezultatul, partidei, UTA nu mai poate pierde primul loc în serie, având 4 puncte avans față de ocupanta locului 2, rivala Poli Timișoara.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției