Sâmbătă la ora 15 are loc pe Arena „Francisc Neuman“ ultimul meci al echipei UTA pe teren propriu în acest sezon. Adversară va fi CS Mioveni, echipă încă încercată de emoțiile retrogradării și care va veni la Arad să obțină punctul de care are nevoie pentru a-și asigura matematic locul pe prima scenă a fotbalului românesc în ediția viitoare a campionatului. Bătrâna Doamnă a făcut deja acest lucru dar sigur că acest obiectiv era minimul acceptat de suporteri care însă cu siguranță visau mai mult.

În ciuda sentimentelor care duc mai degrabă spre dezamăgire, suporterii sunt așteptați să umple stadionul la această ultimă reprezentație. De-a lungul acestui sezon, poate marele câștig al UTA-ei au fost fanii. Numărul mare de spectatori, calitatea acestora și atmosfera deopotrivă civilizată și înflăcărată pe care au produs-o, au făcutobiectul laudelor oamenilor de fotbal din întreaga țară. Și poate tocmai de aceea fanii sunt chemați pentru ultima dată în acest sezon la stadion, să arate ce pot și să creeze o nouă atmosferă memorabilă iar mărturiile despre aceasta să le ducă apoi de-a lungul vacanței de vară, în diverse colțuri ale țării și chiar ale lumii.

Clubul a pus deja de astăzi în vânzare biletele în format online. Acestea se pot achiziționa, ca de obicei, accesând secțiunea „ticketing“ de pe site-ul oficial al clubului. Biletele în format fizic vor fi comercializate la stadion, după următorul program:

  • Joi: 15.00-18.00
  • Vineri: 15.00 – 18.000
  • Sâmbătă: 11.00 – 15.00

Prețurile acestora au rămas neschimbate:

  • Peluza „Iosif Petschovsky“: 30 lei
  • Tribuna II „Gioni Broșovszky“: 45 lei
  • Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Copiii în vârstă de până la 13 ani beneficiază de intrare liberă

Așadar sâmbătă, suntem chemați cu toții, jucători și suporteri, să onorăm numele UTA-ei și să facem spectacol; pentru că ultima impresie contează.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției