Reprezentativa de juniori sub 17 ani a României, condusă de Daniel Mogoșanu, a efectuat în această săptămână un stagiu de pregătire în localitatea Bar din Muntenegru, unde a disputat și două meciuri amicale cu reprezentativa similară a țării gazdă. În lotul echipei au fost cuprinși trei jucători ai UTA-ei, este vorba despre fundașul central Darius Iurasciuc, mijlocașul defensiv Fabiano Duarte Cibi și aripa Rareș Pop. Lor li s-a adăugat și atacantul arădean Alexandru Melniciuc lansat de Viitorul Arad și legitimat în prezent la Academica Clinceni.

În prima partidă „tricolorii“ s-au impus cu 2-1, golurile echipei noastre fiind marcate de Alberto Călin (Universitatea Craiova) și Victor Stancovici (FCSB). În această partidă Iurasciuc și Cibi au fost integraliști iar Pop și Melniciuc titulari în locuiți la jumătatea reprizei secunde.

România a ieșit învingătoare și în al doilea amical, de data aceasta cu 2-0. Spre bucuria noastră ambele goluri au fost marcate de jucători care au legătură cu Aradul. Melniciuc (intrat în repriza secundă) a deschis scorul în minutul 75 iar Cibi a stabilit scorul final trei minute mai târziu, fiind apoi înlocuit în finalul meciului. Iurasciuc și Pop au început de asemenea titulari partida, fiind substituiți pe parcursul acesteia.

(foto: frf.ro)

Recomandările redacției