Fostul apărător de bandă stângă al Bătrânei Doamne din sezonul trecut a rămas în Liga 1 și va juca din sezonul viitor la nou promovata Universitatea Cluj. Internaționalul lituanian a petrecut la UTA un singur sezon, timp în care a evoluat în 21 de partide, contabilizând o pasă decisivă.

În acest timp, UTA s-a despărțit și de celălalt fundaș stânga, Evgeny Shlyakov, fiind descoperită în acest moment pe postul respectiv. Ținta principală a UTA-ei era Florin Ștefan dar acesta a preferat să semneze cu Rapidul. Presiunea asupra conducerii Bătrânei Doamne crește deoarece au mai rămas doar două zile până la plecarea echipei în cantonamentul de la Rogla iar lotul lui Ilie Poenaru este destul de subțire.

Cele mai afectate posturi, în afară de cel de fundaș stânga, sunt cele de mijlocaș central unde UTA îi are ca certitudini doar pe Batha și Isac, restul soluțiilor fiind juniori și cel de atacant unde singura alternativă din acest moment la Claudiu Keserü este tot un junior, Marcel Mercioiu. Reamintim că noul antrenor al UTA-ei a declarat că își mai dorește doi fundași stânga, un mijlocaș central, un mijlocaș ofensiv și doi atacanți.

(foto: facebook/FCUCluj)

Recomandările redacției