Cu trei zile înainte de debutul Superligii, UTA și-a prezentat noile echipamente de joc. Această prezentare a fost făcută prin intermediul unui scurt film postat pe paginile de socializare ale clubului. Eroii filmului au fost cei trei căpitani ai Bătrânei Doamne, care au prezentat fiecare câte un echipament.

Liderul vestiarului, Claudiu Keserü, a prezentat echipamentul principal, care este complet de culoare roșie. Echipamentul secundar, de culoare albastră a fost purtat de Desley Ubbink iar cel de portari, așa cum era de așteptat, de către Florin Iacob, vestimentația portarilor pentru acest sezon fiind una de culoare verde.

Spre deosebire de anul trecut, când UTA a avut trei seturi de echipament, roșu (pentru teren propriu), alb (pentru deplasare) și bleumarin (de rezervă), anul acesta s-a renunțat la echipamentul alb, urmând ca probabil UTA să joace și meciurile din deplasare tot în roșu, mai puțin în cazurile în care adversarul are culoarea roșie în conținutul echipamentului, caz în care va fi folosit echipamentul secundar (de rezervă) albastru.

Așa cum era de așteptat, Efbet este va sta pe pieptul utiștilor și în acest sezon. Maxximus rămâne cu două sigle simetrice sub umeri iar pe spate vor fi vizibile Diva Sol (sus) și Pizza 5 Colțuri (jos). CBA (pe umăr) și Rodspectra (sub mânecă) apar și ele pe tricou, acolo unde mai sunt imprimate adresa site-ului clubului precum și logo-ul firmei de echipament. DEY și Elecon sunt prezente pe șortul jucătorilor.

Reacțiile suporterilor, așa cum au fost ele exprimate în comentariile de pe pagina oficială, sunt, până acum, în majoritate negative. Cei mai mulți dintre ei acuză modul în care a fost făcută prezentarea:

  • „O echipă cu 4000 de abonați merita altceva! Se vede cât sunteți de profesioniști și de buni manageri după modul în care prezentați noul echipament“
  • „Se vede cât de mult vă pasă de suporterii echipei. Asta da prezentare, mai ceva ca-n filme“
  • „Bine că le vedem pe net“

Alți suporteri au fost deranjați de supra-încărcarea tricourilor cu numele sponsorilor sau de așezarea acestora:

  • „Ca în sezoanele trecute, pui sponsorul deasupra siglei clubului. În sezoanele trecute dădea impresia că e parte din emblema noastră, acum e mai mare. E cumva echipamentul celor de la Maxximus?“

Chiar și comentariile pozitive conțin observații critice:

  • „Să îl purtați cu mândrie. Singurul lucru, era frumos să fie prezentat ca și anul trecut, pe stadion.“
  • „Arată mult mai bine decât cel de anul trecut! Dar un echipament alb-roșu, în culorile clubului, nu s-a putut comanda?“
  • „Frumos, dar de ce nu avem și alb? Și poate vom juca și noi odată în echipament bicolor (alb-roșu), ar fi frumos“

UTA va îmbrăca prima dată acest echipament sâmbătă după-amiaza la Pitești și, ținând cont că gazdele evoluează în alb-violet, este cert că echipa noastră va fi echipată în roșu.

Recomandările redacției