Așa cum era de așteptat, argentinianul Juan Bautista Cascini a fost selecționat de specialiștii LPF în echipa etapei a 5-a. Mijlocașul UTA-ei le-a sărit acestora în evidență prin faptul că a marcat golul victoriei echipei noastre, cu 10 minute înainte de finalul partidei cu U. Cluj dar, dincolo de asta, întreaga evoluție a sud-americanului a fost una care să îl recomande pentru această selecție. Cascini a făcut sâmbătă seara o demonstrație despre ceea ce înseamnă cu adevărat un mijlocaș box-to-box, fiind motorul unei echipe care a reușit să câștige.

Iată și întreaga componență a echipei rundei cu numărul 5: Papp (Botoșani) – Pashov (Petrolul), Tamm (FCSB), Screciu (CSU Craiova), Pantea (FCSB) – Cascini (UTA), Sota Mino (Hermannstadt), Tîrcoveanu (Botoșani) – Cordea (FCSB), Compagno (FCU 1948), Ivan (CSU Craiova). Antrenor: Mihai Teja (Botoșani)

Este pentru a doua oară în acest sezon când UTA are un jucător selecționat în echipa etapei. Precedenta situație a fost după cealaltă victorie (2-0 cu Petrolul în etapa 2) când David Miculescu a prins această selecționată, datorită „dublei“ reușite în acel meci. Cum Miculescu nu mai face parte din lotul Bătrânei Doamne, transferându-se între timp la FCSB, Cascini este deocamdată singurul component al echipei lui Ilie Poenaru, care se poate lăuda cu o asemenea reușită. Să sperăm că nu vor întârzia să apară și alte nominalizări; de ce nu, chiar după meciul de sâmbătă din Giulești.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției