Juniorii Bătrânei Doamne au realizat în week-end-ul recent încheiat, în competițiile în care sunt angrenați, toate rezultatele posibile: victorie, egal și înfrângere

În Liga de Tineret, UTA și Ripensia au terminat la egalitate, 3-3, într-un meci foarte spectaculos, jucat duminică pe stadionul „Motorul“. Băieții antrenați de Alexandru Gaica, Costel Bogoșel și Adrian Ungur au deschis scorul prin Rareș Pop în minutul 20 și l-au majorat prin Patrick Andreas în minutul 52. A urmat apoi o perioadă de coșmar pentru puștii Aradului, între minutele 70 și 76, când oaspeții au înscris de trei ori. Același Patrick Andreas a egalat în minutul 85, pentru ca în prelungiri echipa noastră să aibă șansa victoriei, irosită de Rareș Pop, care a ratat un penalty. UTA a aliniat un prim 11 format din Bîrlădeanu – Maxim, Bota, Bokse, Anisorac, Ristin, Cibi, Pop, Popa, Negoescu și Andreas. Au intrat pe parcurs Ronai și Ekmekci. După 3 etape, UTA e pe primul loc în Seria Vest, cu 7 puncte, la egalitate cu echipele clujene Universitatea și CFR.

În aceeași locație s-au duelat apoi aceleași echipe dar la Liga Elitelor U17. Din păcate echipa pregătită de Sorin Botiș și Marius Ciubăncan a suferit un nedorit duș rece, fiind înfrântă cu 1-5. A fost un meci pe care ambele echipe l-au terminat în inferioritate numerică de un jucător, în urma unei încăierări generale în care au fost implicați toți jucătorii. Golul echipei noastre a fost marcat de Mihnea Maghiar în minutul 88. UTA a început meciul în formula Egeto – Joldea, Buză, Purdescu, Fukenhauzer, Maghiar, Blaga, Nica, Bădău, Curtuiuș, Vlaicu. Au mai jucat: Goia, Aslău, Roman, Murgu și Neaga. Cu o victorie și două înfrângeri, UTA e pe locul 7 din 12 echipe, după trei etape disputate.

Victoria sfârșitului de săptămână a venit la Liga Elitelor U16, unde echipa antrenată de Adrian Petruț și Viorel Erdei a învins cu 5-0 în deplasare pe LPS Banatul. Golurile echipei noastre au fost marcate de Huc (2), Felea, Neagu și Marinescu. Roș-albii au abordat meciul în formula Rusu – Ștef, Marinescu, Paștină, Ilie, Rusu, Felea, Magulean, Neagu, Șicolovan, Huc. Au intrat pe parcurs: Centye, Crainic, Harduț, Stamorean și Bejenaru. După trei partide, UTA ocupă locul 2, cu 7 puncte, la egalitate cu liderul Ripensia.

Tot în Seria 4 a Ligii Elitelor U16, Ripensia Timișoara – ACB Ineu 11-0.

(foto: captură video uta-arad.ro)

Recomandările redacției