UTA a ratat victoria în ultimele două partide însă de fiecare dată a dat câte un jucător în echipa etapei. Dacă în meciul de la Mioveni, specialiștii l-au remarcat pe Marko Vukcevic, de data aceasta le-a sărit în ochi, fundașul central, Alexandru Benga. Nici nu era greu de altfel, căpitanul UTA-ei în meciul cu Chindia, având o prestație excelentă. Nu doar că a marcat golul care a salvat un punct pentru Bătrâna Doamnă dar a și fost poate singurul jucător al echipei lui Poenaru care a dat dovadă de calm, luciditate și stăpânire de sine, alegând mereu soluția potrivită pentru rezolvarea sau continuarea fazei.

Iată cum arată echipa completă, selecționată pentru această rundă: Muțiu (Hermannstadt) – Chipciu (U. Cluj), Benga (UTA), Garutti (Mioveni), Morais (Rapid) – Ioniță (Rapid), Achim (FCU 1948), Alhassan (Hermannstadt) – Torje (Farul), Markovic (Universitatea Craiova), Iroboso (Petrolul). Antrenor: Adrian Mutu

Pentru Alexandru Benga, atât golul marcat cât și selecționarea în echipa etapei, reprezintă o premieră de când îmbracă tricoul UTA-ei.

(foto: gsp.ro)

Recomandările redacției