UTA a urcat pe loc de play-off după prima victorie în deplasare în acest sezon, obținută pe un teren unde nu se câștigă ușor, anume la Botoșani. Euforia victoriei a trecut repede și echipa se află în plin proces de pregătire a următorului meci, cel cu Hermannstadt de pe teren propriu. Partida se anunță foarte atractivă dar și dificilă în același timp, deoarece sibienii, deși reprezintă o echipă nou promovată, care se bazează pe aproape același lot din sezonul trecut și care a mai trecut și prin mari dificultăți financiare, sunt revelația acestui sezon. Echipa lui Marius Măldărășanu vine la Arad din postura de ocupantă a celei de-a treia trepte a podiumului și totodată de deținătoare a statutului de echipă neînvinsă în acest sezon, singura care se poate lăuda cu o asemenea realizare, după 10 etape de campionat.

Ținând cont de acest context dar și de faptul că meciul se va juca sâmbătă, este de așteptat o afluență mare de public pe Arena „Francisc Neuman“ și, de ce nu, am putea asista la un joc cu casa închisă, cel puțin în ceea ce privește biletele puse la dispoziție publicului gazdă. Sigur, ora de start (16.45) nu oferă același farmec precum meciurile disputate în nocturnă dar este greu de crezut că acest amănunt ar fi un impediment pentru miile de suporteri ai UTA-ei sau pentru numeroșii arădeni care au descoperit recent atmosfera inegalabilă de la meciurile Bătrânei Doamne.

Tocmai de aceea, clubul s-a și grăbit să pună în vânzare biletele pentru meciul cu Hermannstadt. Pe platforma online bilete.ro, care poate fi accesată și din secțiunea „ticketing“ a site-ului oficial al UTA-ei, biletele au fost puse în vânzare deja de luni de la ora 15. În format fizic, acestea se vor comercializa la stadion, după următorul program:

  • Vineri: 11.00-14.00 / 16.00 – 19.00
  • Sâmbătă: 10.45 – 16.45

Prețul biletelor este următorul:

  • Peluze: 30 lei
  • Tribuna II „Gioni Broșovszky“: 45 lei
  • Tribuna I „Coco Dumitrescu“: 60 lei

Copiii în vârstă de până la 3 ani beneficiază de intrare gratuită iar pentru cei între 3 și 14 ani, clubul pune în vânzare bilete la jumătate de preț.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției