A fost un week-end reușit pentru jucătorii și antrenorii de la Academia Bătrânei Doamne, toate cele trei echipe angrenate în competiții reușind să își adjudece victoria. În Liga de Tineret și Liga Elitelor U17 UTA a învins pe teren propriu pe Universitatea Cluj iar în Liga Elitelor U16, puștii roș-albi au reușit o victorie la scor în deplasare la Satu Mare.

Liga de Tineret: UTA – Universitatea Cluj  4-1 (3-0)

Au marcat: Ronai (2), Pop, Cibi

UTA: Mociu – Manoilă, Bota, Bokșe, Anisorac, Ristin, Cibi, Pop, Popa, Ronai, Andreaș. Au mai jucat: Ekmekci, Mitu, Mircea, Caia, Temian. Antrenori: Alexandru Gaica, Adrian Ungur, Costel Bogoșel

La meciul jucat pe Motorul și-a făcut simțită prezența și galeria echipei UTA, care i-a purtat pe tinerii jucători ai Academiei spre victorie. În urma victoriei, UTA se menține pe prima poziție a clasamentului, la egalitate perfectă cu CFR Cluj (13 puncte, golaveraj 16-5)

Liga Elitelor U17: UTA – Universitatea Cluj  2-1 (1-1)

Pentru UTA a egalat Bercea iar Joldea a înscris golul victoriei. În ultimul minut Burtic a apărat o lovitură de la 11 metri.

UTA: Burtic – Joldea, Fukenhauzer, Vâlcu, Bercea, Blaga, Nica, Bădău, Curtuiuș, Purdescu, Olăroiu. Au mai jucat: Goia, Aslău, Neaga. Antrenori: Marius Ciubăncan, Sorin Botiș

Cu două victoriii din  cinci partide, UTA se alfă pe locul 9 în clasament, cu 6 puncte.

Liga Elitelor U16: Academia Partium Satu Mare – UTA  0-8

Au marcat: Huc (3), Felea (2), Chiș (2), Muntean

UTA: Rusu – Ilie, Marinescu, Paștină, Ștef, Felea, Rusu, Măgulean, Chiș, Șiclovan, Huc. Au mai jucat: Pop, Muntean, Crainic, Hărdăuț, Centye.

După 5 etape, UTA se află pe locul 2, cu 13 puncte, la două lungimi distanță de liderul Universitatea Cluj, care week-end-ul viitor vine la Arad.

În aceeași serie de Liga Elitelor U16, ACB Ineu a înregistrat a cincea înfrângere din tot atâtea partide, 1-7 în deplasare la Viitorul Cluj. Nici în campionatul republican clubul din Ineu n-a avut un week-end reușit, echipele sale pierzând duelurile de la Târgu Mureș, cu 3-5 (U19) și 1-3 (U17)

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției